08 شهریور آشپزی, نسخه ها و نکته ها سوپ اسفناج آذر 17, 1403 توسط ali fallahi 0 دیدگاه مواد لازم : 500 گرم اسفناج تازه ، یک عدد پیاز متوسط، سه حبه سیر، 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک قاشق چای خوری نشاسته، نصف قاشق چای زیره ... ادامه مطلب
22 اردیبهشت آشپزی, نسخه ها و نکته ها سوپ سیر آذر 17, 1403 توسط ali fallahi 2 دیدگاه مواد لازم : 5 حبه سیر، 5 قاشق روغن زیتون ، 2 قاشق غذاخوری بلغور، یک قاشق غذاخوری آرد، یک لیتر آب و پودر زنجفیل یک دوم قاشق غذاخوری. ... ادامه مطلب
21 اردیبهشت آشپزی, نسخه ها و نکته ها سوپ پیاز آذر 17, 1403 توسط ali fallahi 0 دیدگاه مواد لازم برای تهیه سوپ پیاز: 5 عدد پیاز متوسط، 5 حبه سیر، 5 قاشق روغن زیتون، یک قاشق غذاخوری نشاسته، 4 قاشق غذاخوری پنیر پودر شده، یک... ادامه مطلب
12 اردیبهشت آشپزی سوپ جعفری آذر 17, 1403 توسط ali fallahi 0 دیدگاه مواد لازم برای تهیه سوپ جعفری: 100 گرم سبزی جعفری تازه، 7 حبه سیر، 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک و نیم قاشق غذاخوری آرد، یک لیوان ش... ادامه مطلب
02 فروردین آشپزی سوپ کلم سفید آذر 17, 1403 توسط ali fallahi 0 دیدگاه مواد لازم برای سوپ کلم : مواد لازم: 250 گرم کلم سفید، یک عدد پیاز متوسط، هفت عدد سیر، سه قاشق غذاخوری گوجه فرنگی رنده شده، یک قا... ادامه مطلب
06 بهمن آشپزی, نسخه ها و نکته ها سوپ تَره آذر 17, 1403 توسط ali fallahi 0 دیدگاه به نام خدا طرز تهیه سوپ تَره : مواد لازم : پنج قاشق روغن زیتون، یک عدد پیاز متوسط، 4چهار حبه سیر، سه ساقه تَره کامل، سه قاش... ادامه مطلب