معجون کاچی سنتی کرمان
مواد لازم برای تهیه معجون کاچی:
1- مغز گردو 50 گرم نیم کوب شده.
2- مغز بادام درختی 50 گرم نیم کوب شده.
3- مغز پسته 50 گرم نیم کوب شده.
4- مغز فندوق 25 گرم نیم کوب شده
5- آرد جوانه گندم یا آرد برنج 2 لیوان
6- نبات آسیاب شده 2 لیوان
7- روغن حیوان گاوی یا گوسفندی 200 گرم
8- گل گاوزبان 50 گرم
0- آب 4 لیوان
10 – گلاب نصف فنجان
11- زعفران ساییده شده یک قاشق غذاخوری
خواص درمانی معجون کاچی: برای تقویت عمومی بدن، درمان کم خونی، تقویت قوای جنسی، مفید برای بعداز زایمان، مفید برای بعداز ایام نقاهت، برای دوره های زنانه به خصوص دختران تازه به بلوغ رسیده، مفید برای شب زفاف، مفید برای کمی اسپرم، مفید برای بی میلی مردان و کمی شهوت استفاده می شود.
طرز تهیه معجون کاچی: نبات کوبیده شده را با چهار لیوان آب، روی حرارت می گذاریم تا بجوشد، سپس آن را صاف کرده، زعفران را حل نموده و گلاب را به آن اضافه می کنیم و آن را کنارگذاشته، گل گاوزبان را به همراه آب جوش به مدت ده دقیقه دم کرده و کنار می گذاریم.
روغن حیوانی را در یک قابلمه ریخته، پس از ذوب شدن روغن، آرد را کم کم اضافه می کنیم، بعد با قاشق چوبی آن را مرتب هم می زنیم، شعله را ملایم کرده و به هم زدن آن ادامه می دهیم تا رنگ آرد طلایی شود ( برای تهیه کاچی نیاز به سرخ کردن آرد نمی باشد).
در این مرحله نصف قاشق چای خوری نمک اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت بر می داریم و گل گاوزبان دم شده و شربت آماده شده از نبات را کم کم به آن اضافه می کنیم و مرتب به هم می زنیم تا مایع صاف و یک دست شود، گردو، بادام، پسته و فندوق را هم اضافه کرده و ظرف را مجدداً روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا کاچی جا بیفتدو می گذاریم کاچی به روغن بیفتند.
بسیار عالی و خوشمزه و مفید،کاش زنان کمی به خودشون برسن و در دوران قاعدگی غذاشون رو از غذای سفره جدا کنن
بسیار خوشمزه ،کاش زنان کمی به خودشون برسن و در دوران قاعدگی غذاشون رو از غذای سفره جدا کنن
ایام قاعدگی زنان بدن به مراقبت بیشتری نیازی داره