سوپ جعفری

مواد لازم برای تهیه سوپ جعفری:
100 گرم سبزی جعفری تازه، 7 حبه سیر، 5 قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک و نیم قاشق غذاخوری آرد، یک لیوان شیر، سه لیوان آب، نصف قاشق چای خوری زنجفیل و پودر فلفل به اندازه لازم.

طرز تهیه : هفت حبه سیر را در روغن زیتون نفت داده و سپس سبزی خرد شده جعفری را به آن اضافه کنید و خوب هم می زنیم. چند دقیقه بعد آرد را به آن اضافه و تا زمان نرم شدن همه مواد به آرامی حرارت می دهیم. سپس شیر تازه گاوی و ادویه مناسب را به آن افزوده و آرام مخلوط می کنیم و بعداز آن آب را اضافه کرده و چند دقیقه با شعله ملایم جوشانده و بعداز پخته شدن زیر شعله را خاموش می کنیم.
نکته : این سوپ باید هر روز به صورت تازه میل شود.
خواص درمانی: ضد برونشیت و سرماخوردگی، ضد آب آوردن و اِدِم کلی بدن، ادرارآور، زیباکننده پوست، پاک سازی کبد، خون ساز، کاهش خطرات سکته قلبی و مغزی، ضدپوکی استخوان، ضد سنگ کلیه و مجاری ادرار، رفع اختلالات قاعدگی، محافظت در برابر آرتریت روماتوئید، مفید برای گواتر، درمان سرخک کودکان، سرشار از آهن و مفید برای آسم.
مضرات و موارد منع مصرف: خطرناک برای زنان باردار و افراد حساس به تابش خورشید.
منبع : غذا درمانی و آشپزی سلامت/ سیدحسین بنی هاشمی گرگری.