سوپ تَره

به نام خدا
طرز تهیه سوپ تَره :
مواد لازم : پنج قاشق روغن زیتون، یک عدد پیاز متوسط، 4چهار حبه سیر، سه ساقه تَره کامل، سه قاشق بلغور، یک قاشق چای خوری زردچوبه،آب جوشیده خنک شده نیم لیتر، و نمک دریا به مقدار کافی.
طرز تهیه: ابتدا چهار سیر را با یک عدد پیاز متوسط در روغن زیتون تفت داده و سپس سبزی تره را به اشکال زیبا بریده و داخل آن اضافه میکنیم.سپس بلغور را به اندازه کافی اضافه کرده و حرارت میدهیم.بعداز این مرحله آب را به آن افزوده و میجوشانیم. بعداز پخته شدن کامل به منظور حفظ طعم ادویه را اضافه و سپس زیر شعله را خاموش میکنیم. برای تزئین این سوپ از تره خرد شده استفاده میکنیم.
اثرات درمانی: اشتهاآور،ضددیابت، ضدبواسیر،ادرارآور،ضدپروستات، ضدسرماخوردگی، ضدیبوست.
موارد منع مصرف: رماتیسم، ناراحتی قلبی و عروقی و افراد حساس به تره.
منبع : غذادرمانی و آشپزی سلامت- سیدحسینی بنی هاشم
نگارنده: امیرعلی