آشپزی, نسخه ها و نکته ها

سوپ تَره

سبزی تره

به نام خدا

طرز تهیه سوپ تَره :

 مواد لازم : پنج قاشق روغن زیتون، یک عدد پیاز متوسط، 4چهار حبه سیر، سه ساقه تَره کامل، سه قاشق بلغور، یک قاشق چای خوری زردچوبه،آب جوشیده خنک شده نیم لیتر، و نمک دریا به مقدار کافی.

طرز تهیه: ابتدا چهار سیر را با یک عدد پیاز متوسط در روغن زیتون تفت داده و سپس سبزی تره را به اشکال زیبا بریده و داخل آن اضافه می­کنیم.سپس بلغور را به اندازه کافی اضافه کرده و حرارت می­دهیم.بعداز این مرحله آب را به آن افزوده و می­جوشانیم. بعداز پخته شدن کامل به منظور حفظ طعم ادویه را اضافه و سپس زیر شعله را خاموش می­کنیم. برای تزئین این سوپ از تره خرد شده استفاده می­کنیم.

اثرات درمانی: اشتهاآور،ضددیابت، ضدبواسیر،ادرارآور،ضدپروستات، ضدسرماخوردگی، ضدیبوست.

موارد منع مصرف: رماتیسم، ناراحتی قلبی و عروقی و افراد حساس به تره.

منبع : غذادرمانی و آشپزی سلامت- سیدحسینی­ بنی هاشم

نگارنده: امیرعلی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *