سوپ بلغور
مواد لازم برای سوپ بلغور: یک لیوان بلغور، یک لیوان عدسی خیس خرده، سه قاشق سوپ خوری روغن زیتون، یک عدد پیاز متوسط، چهار قاشق غذاخوری گوجه فرنگی، یک قاشق مرباخوری پودر نعنا، یک قاشق چای خوری پودر فلفل قرمز.
طرز تهیه سوپ بلغور : ابتدا پیاز را در روغن زیتون تفت داده، سپس بلغور و عدسی خیس شده را به آن اضافه می کنیم. بعداز 5 دقیقه بعداز حرارت دادن گوجه فرنگی رنده شده را به آن افزوده و سپس آب را اضافه می کنیم. بعداز پخته شدن کامل عدسی ها و بلغور، در ماهی تابه دیگری پودر فلفل قرمز و پودر نعنا با روغن زیتون کمی حرارت داده و روی سوپ ریخته و میل می کنیم.
اثرات درمانی سوپ بلغور: کاهش ابتلا به سنگ کیسه صفرا، سرشار از اسید فولیک، ضد کم خونی، بهترین غذا برای دوران بارداری، سرشار از پتاسیم، فسفر، روی ، منگنز، ویتامین ب6 ، بهبود دهنده عملکرد روده ها به خاطر فیبر بالا، ضدیبوست، قابل استفاده در بیماران دیابتی.
مضرات و منع مصرف: افراد مبتلا به سلیاک، افراد بسیار لاغر اندام.
منبع : کتاب درمان و آشپزی استاد بنی هاشمی گرگری.